you are not alone.

Ik weet dat wanneer je het mentaal moeilijk hebt je je alleen kan voelen. Of het nu depressie, angst, burn out of laag zelfbeeld is. En dat is nog maar een kleine opsomming. Maar hier alleen mee rond lopen kan het extra zwaar maken. Ik wil je meenemen in mijn reis. Voel je de behoefte voor een luisterend oor? Je bent geheel vrij mij een email te sturen via onderstaande link

Be so authentically you that others feel safe to be themselves to.

I wish for you the courage to be yourself.

the world needs you to be you

Ik weet natuurlijk niet hoe jij aan jouw mentale klachten bent gekomen. Zijn ze ontstaan door een gebeurtenis? Zijn ze al je hele leven een onderdeel van je?  Misschien ben je open over je klachten, maar misschien durf je dat ook niet en leef je je leven achter een masker? 

Het maakt niet uit wat je situatie is, mentaal worstelen is zwaar. En hoewel er tegenwoordig veel meer openheid te vinden is over mentale gezondheid zorgt dat er toch niet altijd voor dat je je minder alleen voelt. Of dat je je minder rot voelt.

Soms werkt het juist averechts. Want er is immers zoveel te vinden om jou verder te helpen. Hoe kan het dan dat je je nog steeds niet goed voelt? Hoe kan het dat je nog steeds klachten hebt? Je voelt je aansteller en hebt je mening klaar over jezelf. 

Maar weet je soms helpt het allemaal even niet… en dat is oké… 

Soms hebben we het nodig om verhalen van een ander te lezen of te horen, zodat we weten dat we niet alleen zijn in dit. Soms is net dat ene zinnetje exact dat wat jij ervaart. Soms is dat ene verhaal weer net wat jou de dag door helpt.

Mentale gezondheid en de daarbij passende oplossing hebben is een succesvolle hype op social media. Iedereen verkoopt iets anders dat jou verder zal helpen. Voor een groot deel vanuit goede intenties, hoop ik. Maar vergeet niet je eigen klachten serieus te nemen. Luister naar je intuitie, luister naar je gevoel. Wat is het dat jij nodig hebt. 

Ik zelf verkocht ook meerder malen mijn diensten online en via social media. Ook met de beste intenties en ook met veel waardevolle informatie. Maar voel je niet schuldig als dat maar even voor je heeft gewerkt. Of helemaal niet. Jij doet wat goed voelt voor jou. Jij werkt aan wat jij nodig denkt te hebben.

Ik zelf merk dat ik voor nu alleen maar graag wil delen. Met jou. Over mijn gedachten, mijn gevoelens, mijn depressie en mijn angst. Die er niet altijd zijn, maar heel vaak ook wel. Ik deel via blogs en via Pinterest. Ik hoop dat ik jou daarmee een beetje steun kan bieden in wat het is waar jij door heen gaat.

join the feminine Wildflower Souls newsletter

and never miss a thing!

In mijn nieuwsbrief die ik je af en toe zal toesturen, hou ik je op de hoogte van nieuwe blogs en my journey in life.

"Being authentic will radiate more pure energy than trying to be an ideal you."

Wil je je verhaal kwijt? Of gewoon even contact? Mail mij via onderstaande button.

Omdat veel van ons het mentaal moeilijk hebben, omdat het nog steeds vaak moeilijk is hier open over te zijn. Voor jou een beetje Mentale Liefde, zodat je weet dat je niet alleen bent.

Nieuwste instagram posts

© 2022 – 2023 | Website gemaakt door Verbinden in Liefde