by Celine

Retour & garantie beleid

RETOUREN

De mogelijkheid van retourzending geldt gedurende 30 dagen. Indien er meer dan 30 dagen zijn verlopen sinds je aankoop, kunnen we je geen ruil of terugbetaling aanbieden.

Alleen ongebruikte artikelen die zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen, komen in aanmerking voor een retour. Het artikel moet ook in de originele verpakking worden teruggestuurd.

Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Dat geldt bijvoorbeeld voor beperkt houdbare artikelen zoals voeding, bloemen, kranten of tijdschriften. We aanvaarden ook geen retouren van hygiënische of sanitaire artikelen, gevaarlijke materialen, of brandbare vloeistoffen of gassen.

Andere artikelen die niet kunnen worden geretourneerd:

* cadeaubonnen
* downloadbare softwareproducten
* sommige producten voor gezondheid en persoonlijke hygiëne

Om je retour te verwerken, hebben we een aankoopbon of een bewijs van je aankoop nodig. Stuur je aankoop niet terug naar de fabrikant. In bepaalde gevallen wordt slechts een gedeelte van de prijs terugbetaald: (indien van toepassing)

* Boeken die duidelijk zijn gebruikt
* Cd’s, dvd’s, videobanden, software, games, cassettebanden of vinylplaten waarvan de verpakking is geopend
* Artikelen die zich niet in hun oorspronkelijke staat bevinden, beschadigd zijn of waarvan onderdelen ontbreken, en waarbij dit niet aan ons te wijten is
* artikelen die niet binnen een periode van 30 dagen na levering worden teruggestuurd

Terugbetalingen (indien van toepassing)

Na ontvangst en inspectie van de teruggezonden artikelen, sturen we je via e-mail een ontvangstbevestiging. We laten je ook weten of we je terugbetaling hebben goedgekeurd of geweigerd. Als we je terugbetaling goedkeuren, wordt deze verwerkt en binnen een bepaald aantal dagen automatisch via je creditcard of je oorspronkelijke betalingsmethode verrekend.

Verlate of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als je je terugbetaling nog niet hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening. Neem dan eventueel contact op met de uitgever van je creditcard. Het kan even duren voor je terugbetaling te zien is. Als dat niet het probleem is, neem dan contact op met je bank. Vaak is er tijd nodig om een terugbetaling te verwerken. Heb je dit gedaan, maar heb je je terugbetaling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@mentaleliefde.nl.

Afgeprijsde artikelen (indien van toepassing)

Er kunnen geen terugbetalingen worden gedaan voor artikelen die zijn afgeprijsd.

Ruilen

We vervangen alleen defecte of beschadigde artikelen.  Als je een artikel wilt ruilen tegen hetzelfde artikel, stuur dan een e-mail naar info@mentaleliefde.nl en stuur het artikel naar Boslaan 22, Hardenberg, Overijssel, 7771 DR, Nederland.

Geschenken

Als het gaat om een artikel dat specifiek als cadeau gekocht is en rechtstreeks naar jou is verstuurd, ontvang je een tegoed voor de waarde van het teruggestuurde artikel. We sturen je een cadeaubon zodra we het teruggestuurde artikel hebben ontvangen.

Indien het artikel bij aankoop niet als cadeau is aangemerkt of de gever het artikel eerst zelf in ontvangst heeft genomen en pas daarna aan jou heeft gegeven, betalen we het artikel terug aan diegene die het jou gegeven heeft en krijgt diegene dus bericht dat je het hebt teruggestuurd.

Verzending

Om je artikel terug te sturen, moet je het verzenden naar Boslaan 22, Hardenberg, Overijssel, 7771 DR, Nederland. De verzendkosten voor het terugsturen van het artikel zijn voor jouw rekening. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Wanneer je een terugbetaling ontvangt, worden de verzendkosten in mindering gebracht van je terugbetaling.

Hoe lang een vervangend artikel naar jou onderweg is, hangt af van waar je je bevindt.
Als je ons een artikel stuurt met een waarde van meer dan € 75, overweeg dan een verzendservice met een traceeroptie of een verzekering. We geven geen garantie dat we je teruggestuurde artikel zullen ontvangen.

Klachtenprocedure

Natuurlijk doen wij onze uiterste best om alles zo goed en netjes mogelijk te laten verkopen. Helaas komt het wel eens voor dat er toch ergens iets mis gaat. Wij zijn begonnen met Mentale Liefde, omdat we mensen willen helpen en vooral blij willen maken. Uiteraard zullen wij eventuele klachten dan ook altijd zo netjes mogelijk behandelen!

Wat te doen bij een klacht? 

Wanneer je een klacht hebt over onze producten of over de service, dan willen we je graag zo goed mogelijk helpen. Om onduidelijkheid en verwarring te voorkomen, hebben we een klachtenprocedure opgesteld.

  1. Klachten over een product of onze service moeten uiterlijk binnen 7 dagen na constatering worden gemeld bij Mentale Liefde. Dit kan door ons een mail te sturen naar info@mentaleliefde.nl.
  2. De klachten moet zo duidelijk en volledig mogelijk omschreven worden. We vinden het extra fijn als je bij het melden van jouw klachten ook een ordernummer vermeld.
  3. Klachten worden door ons binnen 5 (werk)dagen worden uitgezocht en naar jouw worden beantwoord.
  4. We zullen altijd ons uiterste best doen om tot een oplossing te komen die voor beide partijen een fijne uitkomst is.

 

Omdat veel van ons het mentaal moeilijk hebben, omdat het nog steeds vaak moeilijk is hier open over te zijn. Voor jou een beetje Mentale Liefde, zodat je weet dat je niet alleen bent.

Nieuwste instagram posts

© 2022 – 2023 | Website gemaakt door Verbinden in Liefde