by Celine

Verzenden & Bezorgen

Verzenden & Bezorgen

Welkom bij Mentale Liefde! Bedankt voor je interesse in onze hoogwaardige essentiële oliën, kaarsen en andere cadeau artikeen. Hieronder vind je ons Verzenden & Bezorg Beleid om je te informeren over hoe we jouw bestellingen afhandelen, verzenden en bezorgen. Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

1. Verwerkingstijd:
Nadat je je bestelling hebt geplaatst en de betaling is voltooid, beginnen we onmiddellijk met het verwerken van je bestelling. We streven ernaar om dit proces binnen 1-2 werkdagen te voltooien. Houd er rekening mee dat we tijdens drukke periodes mogelijk iets meer tijd nodig hebben, maar we doen altijd ons best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

2. Verzending:
We bieden verzending naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Nederland. Zodra je bestelling is verwerkt, wordt deze verzonden naar het door jou opgegeven afleveradres. We werken samen met vertrouwde vervoerders om een veilige en tijdige levering te garanderen.

3. Verzendkosten:
De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht van je bestelling en je locatie. Tijdens het afrekenen wordt het exacte verzendtarief weergegeven voordat je de bestelling bevestigt. We bieden soms promoties met gratis verzending, dus houd onze website en nieuwsbrieven in de gaten voor speciale aanbiedingen.

4. Bezorgtermijnen:
De bezorgtermijn varieert afhankelijk van je locatie en de door jou gekozen verzendmethode. Normaal gesproken hanteren we de volgende geschatte levertijden:

– Binnen Nederland: 2-5 werkdagen
– Internationale zendingen: 5-14 werkdagen (afhankelijk van de bestemming)

Houd er rekening mee dat externe factoren, zoals douanecontroles of onvoorziene vertragingen bij de vervoerder, de bezorgtermijn kunnen beïnvloeden. We doen ons best om deze vertragingen tot een minimum te beperken.

5. Bestelstatus en tracking:
Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging via e-mail met daarin een trackingnummer. Met dit trackingnummer kun je de voortgang van je bestelling volgen en de geschatte leverdatum bekijken.

6. Bezorgbeperkingen:
Houd er rekening mee dat sommige landen beperkingen of douanebeperkingen kunnen hebben voor bepaalde essentiële oliën. Het is jouw verantwoordelijkheid om te controleren of onze producten voldoen aan de invoerregels van jouw land voordat je een bestelling plaatst. Als een bestelling wordt geretourneerd vanwege douanebeperkingen, kunnen we de verzendkosten niet vergoeden.

7. Niet-afgeleverde pakketten:
In het zeldzame geval dat een pakket niet kan worden afgeleverd vanwege een onjuist adres of onvoldoende afhaalinstructies, wordt het teruggestuurd naar onze webshop. Neem contact op met onze klantenservice om het probleem op te lossen en de bestelling opnieuw te verzenden.

We hopen dat dit Verzenden & Bezorg Beleid je duidelijkheid heeft gegeven over hoe we onze bestellingen afhandelen en leveren. Bij Mentale Liefde staat klanttevredenheid voorop, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je bestelling soepel en tijdig wordt afgeleverd. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Bedankt voor je vertrouwen in Mentale Liefde en veel plezier met je cadeau artikelen!

Omdat veel van ons het mentaal moeilijk hebben, omdat het nog steeds vaak moeilijk is hier open over te zijn. Voor jou een beetje Mentale Liefde, zodat je weet dat je niet alleen bent.

Nieuwste instagram posts

© 2022 – 2023 | Website gemaakt door Verbinden in Liefde